ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ART CASA CANAPE

Η εταιρεία ART CASA CANAPE, εξειδικεύεται στα έπιπλα και τις ταπετσαρίες επίπλων, στις κατασκευές και επισκευές σαλονιών, καθώς και σε λούστρα.

Επίσης, αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους και πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση επισκευής στον χώρο σας.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την χαμένη τέχνη της ταπετσαρίας των επίπλων, δημιουργώντας υπέροχα αριστουργήματα επίπλων.

Εγγυόμαστε εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό είναι που κάνει μια επιχείρηση επίπλων να διαρκέσει για δεκαετίες. Εξετάζουμε τα έπιπλά σας σαν να είναι δικά μας. Δίνουμε προσοχή σε κάθε γωνία, καμπύλη και σχισμή.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το παλιό φθαρμένο ύφασμα που έχετε με άλλο ύφασμα της επιλογής σας. Ελάτε στο κατάστημά μας για να δείτε την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων ταπετσαρίας που διαθέτουμε.

Σχετικά με ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ...

Ο Άγιος Δημήτριος (γνωστός και ως Μπραχάμι) είναι προάστιο της Νοτιοανατολικής Αττικής. Έχει έκταση 536,4 εκτάρια (5.364 στρέμματα), μόνιμο πληθυσμό 70.970 κατοίκους, βάσει ης απογραφής του 2011, ενώ ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης, εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 85.000, και πυκνότητα μόνιμου πληθυσμού 14.340,27 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. Η Κοινότητα του Μπραχαμίου ιδρύθηκε το 1925. Μέχρι τότε το χωριό Μπραχάμι ανήκε στο Δήμο Αθηναίων. Με Διάταγμα του 1925 το Μπραχάμι αυτονομήθηκε διοικητικά από το δήμο Αθηναίων και αποτέλεσε κοινότητα που περιλάμβανε τους συνοικισμούς Μπραχαμίου, Αγίας Βαρβάρας (Δάφνης σήμερα), Κατσιποδίου, Πικροδάφνης και Αγίου Κοσμά. Το 1928 η κοινότητα μετονομάστηκε σε Αγίου Δημητρίου. Μετατράπηκε σε Δήμο Αγίου Δημητρίου, ο οποίος όμως είχε ως έδρα τη Δάφνη το 1942. Το 1947, με το Διάταγμα της 5 Σεπτεμβρίου 1947, ο συνοικισμός του Αγίου Δημητρίου αποσπάστηκε από το Δήμο Δάφνης και συγκροτήθηκε σε ξεχωριστή ομώνυμη κοινότητα , που συμπεριλάμβανε αποκλειστικά το Μπραχάμι. Η τελική ρύθμιση έγινε το 1963, όταν ο τότε υπουργός Εσωτερικών Γεώργιος Ράλλης στις 15 Μαρτίου ενέκρινε τη μετατροπή της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου σε ομώνυμο Δήμο, όπως είναι μέχρι σήμερα. O Άγιος Δημήτριος συνορεύει βόρεια με την Δάφνη και την Νέα Σμύρνη, ανατολικά με την περιοχή του Υμηττού και την Ηλιούπολη, δυτικά με το Παλαιό Φάληρο και νότια με τον Άλιμο.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.