ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΑΡΚΙΖΑ | ART CASA CANAPE

Η εταιρεία ART CASA CANAPE, εξειδικεύεται στα έπιπλα και τις ταπετσαρίες επίπλων, στις κατασκευές και επισκευές σαλονιών, καθώς και σε λούστρα.

Επίσης, αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους και πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση επισκευής στον χώρο σας.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την χαμένη τέχνη της ταπετσαρίας των επίπλων, δημιουργώντας υπέροχα αριστουργήματα επίπλων.

Εγγυόμαστε εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό είναι που κάνει μια επιχείρηση επίπλων να διαρκέσει για δεκαετίες. Εξετάζουμε τα έπιπλά σας σαν να είναι δικά μας. Δίνουμε προσοχή σε κάθε γωνία, καμπύλη και σχισμή.

Σχετικά ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ...

Η Βάρκιζα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, παραθαλάσσια συνοικία στην Περιφέρεια Αττικής, 19 χιλιόμετρα νότια από το κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί το νοτιότερο άκρο του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών. Συνδέεται με την Αθήνα μέσω της ταχείας λεωφόρου Βουλιαγμένης, αλλά και μέσω της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος. Η τοποθεσία στην οποία απλώνεται ο οικισμός αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Αττική , αλλά και στην Ελλάδα. Το 1968 μετονομάστηκε σε Αλίανθο, ονομασία που δεν διατηρήθηκε στο πέρασμα των χρόνων.[1]. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο οικισμός της Βάρκιζας αποσπάται από την Κοινότητα Βάρης τον Οκτώβριο του 1952, και αποτελεί για λίγους μήνες ως τον Ιανουάριο του 1953 έδρα της Κοινότητας της Βάρκιζας, οπότε και προσαρτάται πάλι στην Κοινότητα Βάρης[2]. Το 1968 ο οικισμός μετονομάζεται σε Αλίανθο, ο οποίος καταργείται το 1981 προσαρτώμενος τον οικισμό Βάρη της Κοινότητος Βάρης[2], οπότε και επανέρχεται άτυπα η παλιά ονομασία, χωρίς ωστόσο από το 1968 να έχει επέρθει επίσημα επαναφορά της ονομασίας του οικισμού σε Βάρκιζα[3].

Η Βάρκιζα υπήρξε αρχικά παραθεριστική περιοχή στην οποία σταδιακά αναπτύχθηκαν και ξενοδοχειακές μονάδες ενώ πλέον αποτελεί βασικό μέρος της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Τις τελευταίες δεκαετίες η Βάρκιζα έχει εξελιχθεί σε μια από τις ακριβότερες περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής για αγορά κατοικίας.

Η πιο γνωστή και οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας με χρυσή αμμουδιά και ρηχά νερά θεωρείται η πλαζ Varkiza Resort Yabanaki μέσα στην οποία υπάρχουν μεταξύ άλλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Χώροι στάθμευσης, Χώροι εστίασης, Υγειονομικές εγκαταστάσεις, Κλαμπ, Δοκιμαστήρια, και Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης στη Βάρκιζα βρίσκεται και το εμβληματικό διεθνούς φήμης Νυχτερινό Κέντρο Island Club το οποίο έχουν επισκεφθεί προσωπικότητες όπως οι Meryl Streep, Valentino, Hugh Jackman, Tommy Hilfiger, Bruce Willis, Moby, Katia Mathiou,James Blunt, Zaz, Ethan Hawke, Princess Rosario, Pierce Brosnan. Επίσης δημοφιλές είναι το νυχτερινό κέντρο Ρίμπας, στη απομονωμένη τοποθεσία του οποίου ωστόσο οργανώνονται τις τελευταίες δεκαετίες παράνομες κούρσες ταχύτητας.[4]

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΒΑΡΚΙΖΑ.