ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΚΥΖΗ | ART CASA CANAPE

Η εταιρεία ART CASA CANAPE, εξειδικεύεται στα έπιπλα και τις ταπετσαρίες επίπλων, στις κατασκευές και επισκευές σαλονιών, καθώς και σε λούστρα.

Επίσης, αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους και πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση επισκευής στον χώρο σας.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την χαμένη τέχνη της ταπετσαρίας των επίπλων, δημιουργώντας υπέροχα αριστουργήματα επίπλων.

Εγγυόμαστε εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό είναι που κάνει μια επιχείρηση επίπλων να διαρκέσει για δεκαετίες. Εξετάζουμε τα έπιπλά σας σαν να είναι δικά μας. Δίνουμε προσοχή σε κάθε γωνία, καμπύλη και σχισμή.

Σχετικά ΓΚΥΖΗ ...

Η περιοχή του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας, βορείως της λεωφόρου Αλεξάνδρας, και ανήκει στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει βόρεια με το Πολύγωνο, με όριο την οδό Πριγκηποννήσων (συνέχεια της οδού Ευελπίδων), νότια με τη Νεάπολη με όριο τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανατολικά και με όριο την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως με τη συνοικία Αβέρωφ, Κουντουριώτικα και τους Αμπελοκήπους και δυτικά με το Πεδίον του Άρεως. Ο Άρειος Πάγος, το Εφετείο Αθηνών και το Ειρηνοδικείο Αθηνών βρίσκονται στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, στα σύνορα με του Γκύζη.

Η συνοικία πήρε το όνομά της από το μεγάλο Τηνιακό ζωγράφο Νικόλαο Γύζη και θα έπρεπε να αποκαλείται Γύζη. Όμως, επειδή, ο Γύζης το 1865 εγκαταστάθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου έζησε μέχρι τον θάνατό του, και στους πίνακες που ζωγράφισε εκεί έβαλε την υπογραφή του με λατινικούς χαρακτήρες, γύρω στο 1925, το όνομα της συνοικίας υπέστη παραφθορά σε Γκύζη. Το ίδιο όνομα φέρει η πλατεία που συμπίπτει με το κέντρο της αλλά και η οδός από την οποία διέρχονται τα αστικά λεωφορεία της Γραμμής 021- Κάνιγγος-Γκύζη και η οποία αποτελεί προέκταση της οδού Ιπποκράτους. Η συνοικία αναπτύχθηκε τις πρώτες δεκαετίες γύρω από την πλατεία Γκύζη, στα βόρεια της συνοικίας, και την οδό Γκύζη, η οποία συνδέει την πλατεία με την λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στο Γκύζη εδρεύει ο Γκυζιακός Αθλητικός Όμιλος, γνωστός απλά ως Γκυζιακός. Ιδρύθηκε επίσημα το 1937 αποτελώντας τη συνέχεια προϋπάρχοντος ανεπίσημου σωματείου υπό το όνομα Αθλητική Ένωση Αγ. Στυλιανού.[1] Έχει συνεχή αγωνιστική πορεία από την ίδρυσή του και εκπροσωπεί την περιοχή στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, στη δύναμη της οποίας και ανήκει.[2]

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΓΚΥΖΗ - https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CF%8D%CE%B6%CE%B7