>

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ | ART CASA CANAPE

Η εταιρεία ART CASA CANAPE, εξειδικεύεται στα έπιπλα και τις ταπετσαρίες επίπλων, στις κατασκευές και επισκευές σαλονιών, καθώς και σε λούστρα.

Επίσης, αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους και πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση επισκευής στον χώρο σας.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την χαμένη τέχνη της ταπετσαρίας των επίπλων, δημιουργώντας υπέροχα αριστουργήματα επίπλων.

Εγγυόμαστε εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό είναι που κάνει μια επιχείρηση επίπλων να διαρκέσει για δεκαετίες. Εξετάζουμε τα έπιπλά σας σαν να είναι δικά μας. Δίνουμε προσοχή σε κάθε γωνία, καμπύλη και σχισμή.

Σχετικά ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ... Η Αγία Τριάδα (πρώην Ιπποκράτειος Πολιτεία) είναι νεόκτιστος οικισμός που βρίσκεται στην ανατολική Αττική, στις ανατολικές πλαγιές της Πάρνηθας και σε μικρή απόσταση από τις Αφίδνες. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Ωρωπού, στον οποίο εντάχθηκε με το πρόγραμμα Καλλικράτης η κοινότητα Αφιδνών. Η Αγία Τριάδα δημιουργήθηκε μετά από διάταγμα του 1977[1] που επέτρεπε σε οικοδομικό συνεταιρισμό να δημιουργήσει οικισμό στην περιοχή, που μέχρι τότε ήταν παρθένο δάσος.[2] Ο οικισμός αρχικά ονομάστηκε «Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία» από το όνομα του οικοδομικού συνεταιρισμού αλλά στην συνέχεια μετονομάστηκε σε Αγία Τριάδα, από το όνομα μίας μικρής εκκλησίας που προϋπήρχε στην περιοχή. Σήμερα στον οικισμό της Ιπποκράτειος Πολιτεία υπάρχουν αρκετές πολυτελείς μονοκατοικίες. Ο οικισμός διαθέτει μία πλατεία γύρω από το παλιό εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας και ένα κατάλληλα διαμορφωμένο πάρκο στην περιοχή της λίμνης Κιθάρας.Wikipedia - ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .