ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ | ART CASA CANAPE

Η εταιρεία ART CASA CANAPE, εξειδικεύεται στα έπιπλα και τις ταπετσαρίες επίπλων, στις κατασκευές και επισκευές σαλονιών, καθώς και σε λούστρα.

Επίσης, αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους και πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση επισκευής στον χώρο σας.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την χαμένη τέχνη της ταπετσαρίας των επίπλων, δημιουργώντας υπέροχα αριστουργήματα επίπλων.

Εγγυόμαστε εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό είναι που κάνει μια επιχείρηση επίπλων να διαρκέσει για δεκαετίες. Εξετάζουμε τα έπιπλά σας σαν να είναι δικά μας. Δίνουμε προσοχή σε κάθε γωνία, καμπύλη και σχισμή.

Σχετικά με την Μαλακάσα... Η Μαλακάσα είναι χωριό της Βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Ωρωπού ενώ μέχρι πρόσφατα αποτελούσε έδρα της ομώνυμης κοινότητας. Έχει πληθυσμό σύμφωνα με την απογραφή του 2011, 514 κατοίκους. Η απόστασή της από την Αθήνα είναι 38 χλμ. Έχει έξοδο δυτικά στον αυτοκινητόδρομο Ε75/GR-1 Αθήνα-Λαμία-Θεσσαλονίκη. Μέσω της οδού GR-79 συνδέεται με τα Νέα Παλάτια και τον Ωρωπό. Μικρότεροι δρόμοι οδηγούν στον Άγιο Μερκούριο και το Μαρκόπουλο Ωρωπού. Συγκοινωνιακά η Μαλακάσα συνδέεται με την Αθήνα με ΚΤΕΛ του Νομού Αττικής και με τον προαστιακό σιδηρόδρομο Αθήνα-Χαλκίδα μέσω του σταθμού της Σφενδάλης. Η περιοχή γύρω από τη Μαλακάσα και μέσα στην κοιλάδα είναι γεμάτη αγροκτήματα ενώ βουνά με θάμνους και πεύκα απλώνονται στα βόρεια. Το όρος Πάρνηθα εκτείνεται στα νότια με πευκόφυτες εκτάσεις στα χαμηλά και έλατα ψηλότερα. Από τη Μαλακάσα είναι ορατό το ψηλότερο σημείο της Πάρνηθας στα 1413 μέτρα. Στη Μαλακάσα θα βρείτε το συναυλιακό χώρο Terra Vibe Park, το Adventure Park (www.adventure-park.gr), το Σκοπευτήριο Μαλακάσας, το Πάρκο Χρωματοσφαίρισης Paintball και τον χώρος τέχνης ART CITY. Η Μαλακάσα βρίσκεται κοντά στο Καπανδρίτη, τις Αφιδνές και τον Άγιο Στέφανο (Νότια προς Αθήνα) και την Αυλώνα, τα Οινόφυτα (Βόρεια προς Χαλκίδα) και πολλά άλλα μικρά και γραφικά χωριά σε μια περιοχή γεμάτη πράσινο και δέντρα. Wikipedia - ΜΑΛΑΚΑΣΑ .