ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ | ART CASA CANAPE

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ. Η εταιρεία ART CASA CANAPE, που έχει την έδρα της στο Βύρωνα, εξειδικεύεται στα έπιπλα και τις ταπετσαρίες επίπλων, στις κατασκευές και επισκευές σαλονιών, καθώς και σε λούστρα.

Επίσης, αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους και πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση επισκευής στον χώρο σας.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την χαμένη τέχνη της ταπετσαρίας των επίπλων, δημιουργώντας υπέροχα αριστουργήματα επίπλων.

Εγγυόμαστε εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό είναι που κάνει μια επιχείρηση επίπλων να διαρκέσει για δεκαετίες. Εξετάζουμε τα έπιπλά σας σαν να είναι δικά μας. Δίνουμε προσοχή σε κάθε γωνία, καμπύλη και σχισμή.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το παλιό φθαρμένο ύφασμα που έχετε με άλλο ύφασμα της επιλογής σας. Ελάτε στο κατάστημά μας για να δείτε την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων ταπετσαρίας που διαθέτουμε.

Σχετικά με τη ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ...

Η Νέα Μάκρη είναι κεντρική πόλη της Ανατολικής Αττικής που συνδυάζει αστικά χαρακτηριστικά και παραθεριστικό χαρακτήρα σε σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο με την Λεωφόρο Μαραθώνος που συνδέει την Νέα Μάκρη με το κέντρο της Αθήνας και την Οδό Διονύσου που συνδέει την Νέα Μάκρη με τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Οι δυο κεντρικοί οδικοί άξονες διασταυρώνονται πάνω από το κέντρο της πόλης, λίγο νότια από το Αθλητικό Πάρκο - πρώην Αμερικάνικη Βάση. Το κέντρο της πόλης είναι καθαρά αστική περιοχή με έντονη κίνηση όλο τον χρόνο, στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος βρίσκονται αμέτρητες καφετέριες ενώ τα εστιατόρια και οι ψησταριές βρίσκονται εσωτερικά κοντά στην κεντρική πλατεία, πολλά πολυκαταστήματα και ψησταριές βρίσκονται κατά μήκος της Λεωφόρου Μαραθώνος.

Η εκκλησία της Νέας Μάκρης δεν υπάγεται στην Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής όπως όλες οι νοτιότερες περιοχές της Αττικής αλλά στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού - Ε' Αρχιερατική Περιφέρεια Νέας Μάκρης.

Η Νέα Μάκρη έχει 3 μεγάλους ενοριακούς ναούς τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο κέντρο της πόλης που ολοκληρώθηκε την δεκαετία του '80, τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στα νότια την ομώνυμη συνοικία που θεμελιώθηκε το 1967 και ολοκληρώθηκε η ανέγερση της το 1997 και ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μάτι Αττικής.

Η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίου Εφραίμ βρίσκεται στα διοικητικά όρια της Νέας Μάκρης σε ορεινό σημείο, στους ανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης στην θέση Ξυλοκέριζα.

Η Νέα Μάκρη ήταν γνωστή τις περασμένες δεκαετίες για την πρώην μεγάλη Αμερικάνικη βάση Τηλεπικοινωνιών στα βόρεια της πόλης, σε απόσταση περίπου 8,5 km από την κορυφή της Πεντέλης που λειτουργούσε ως το 1990 χρονιά που έκλεισε για να μετατραπεί σήμερα σε αθλητικό πάρκο.

Στην νότια περιοχή της Νέας Μάκρης συγκεκριμένα εκεί που υπάρχει συνάντηση των οικισμών Άγιος Ανδρέας, Αγία Μαρίνα και Ζούμπερι ανατολικά της εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας και του Δημοτικού Γηπέδου μέχρι την θάλασσα με κέντρο την οδό Αγίας Μαρίνας υπάρχει ένας αχανής χώρος συνεχόμενων κατασκηνώσεων.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.