ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΩΝ | ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ - ART CASA CANAPE

Επισκευάζουμε τις πολυθρόνες σας ανανεώνοντας την εικόνα τους. Σας δίνουμε την δυνατότητα να διατηρήσετε της αναμνήσεις σας και να τις μετατρέψετε πάλι σε καινούριες ακριβώς όπως τις πήρατε.

Ακόμη σας δίνουμε τη δυνατότητα να αλλάξετε στυλ στις πολυθρόνες σας ακόμα και σχέδιο με αλλαγή ταπετσαρίας.

Αφαιρούμε τα παλιά υφάσματα, τα αφρώδη υλικά, επισκευάζουμε το σκελετό από τριξίματα, αντικαθιστούμε κομμάτια ξύλου και τοποθετούμε καινούρια υλικά με τις καλλίτερες ποιότητες σε καθίσματα λατέξ, ποιότητας 6000.

Ακόμη μπορείτε να επιλέξετε ποιότητα μαλακή η σκληρή στα μαξιλάρια σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιλέξτε πούπουλο χήνας επικαλυμμένο με πουπουλόπανο ραμμένο με θύλακες μέσα ώστε να κρατάει το πούπουλο πάντα στη σωστή θέση το μαξιλάρι.

Μπορείτε να επιλέξετε πολυεστερική ίνα με επικάλυψη πουπουλόπανο ραμμένο με θύλακες μέσα, ώστε να κρατάει την ίνα πάντα στη σωστή θέση του μαξιλαριού.

Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε λατέξ η λάστιχο αφρώδες υλικό επικαλυμμένο με ντάκρον βάτα πουπουλόπανο καλυμμένο.

Η γκάμα τον υφασμάτων μας είναι πάρα πολύ μεγάλη από επώνυμους υφασματάδες με υφάσματα μοναδικά και ειδικά για τα έπιπλα σας.

Αλέκιαστα αδιάβροχα αντιβακτιριακά ακόμα και ειδικά για παιδιά με Aloe Vera και με 80% κοτών η ακόμη και με 90% βισκόζι.

Έχουμε επίσης δέρματα και δερματίνες μεγάλης γκάμας.

Τα υφάσματα είναι ταπετσαρόπανα ιταλικά και ευρωπαϊκά όπως και ελληνικά.

Τα έπιπλα σάς τα παραλαμβάνουμε με δικά μας φορτηγά δωρεάν, τα επισκευάζουμε και σας τα επιστρέφουμε με δική μας ευθύνη καινούρια όπως τα είχαμε πρωτοπάρει.

ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)