ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΥΜΗΤΤΟΣ | ART CASA CANAPE

Η εταιρεία ART CASA CANAPE, εξειδικεύεται στα έπιπλα και τις ταπετσαρίες επίπλων, στις κατασκευές και επισκευές σαλονιών, καθώς και σε λούστρα.

Επίσης, αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους και πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση επισκευής στον χώρο σας.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την χαμένη τέχνη της ταπετσαρίας των επίπλων, δημιουργώντας υπέροχα αριστουργήματα επίπλων.

Εγγυόμαστε εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό είναι που κάνει μια επιχείρηση επίπλων να διαρκέσει για δεκαετίες. Εξετάζουμε τα έπιπλά σας σαν να είναι δικά μας. Δίνουμε προσοχή σε κάθε γωνία, καμπύλη και σχισμή.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το παλιό φθαρμένο ύφασμα που έχετε με άλλο ύφασμα της επιλογής σας. Ελάτε στο κατάστημά μας για να δείτε την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων ταπετσαρίας που διαθέτουμε.

Σχετικά με τον Υμηττό (Αττικής)... Ο Υμηττός (Αττικής) είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης - Υμηττού στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, στους πρόποδες του ομώνυμου βουνού. Γειτονεύει με τους δήμους Βύρωνα και Ηλιούπολης. Προήχθη σε δήμο το 1963 από κοινότητα που είχε αποσπαστεί από το Δήμο της Αθήνας το 1934. Ο Υμηττός ήταν από την αρχαιότητα βιώσιμη περιοχή και αρχαίος δήμος σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου. Ο δήμος Υμηττού ήταν ένας από τους μικρότερους δήμους της Αθήνας, έκτασης περίπου 1 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Οι κάτοικοι είναι 10.715 σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Το φεστιβάλ του Δήμου Υμηττού θεωρείται από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα και λαμβάνει χώρα στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

ΠΗΓΗ: Wikipedia - Υμηττό.